DINEREN BIJ DE CENTRALE

Ben je op zoek naar een locatie in Delft om met een groep uit eten te gaan? Bij de Centrale kan je heerlijk dineren op een prachtige, historische locatie. Wij verzorgen zowel zakelijke als feestelijke groepsdiners en kunnen groepen kwijt tot wel 100 personen. Bij de Centrale doen we ons best om het diner precies zo te laten verlopen zoals jullie prettig vinden. Dineer je liever in een privésfeer? Wij hebben een prachtige entresol die wij kunnen afsluiten van de rest van het restaurant. Daarnaast is het, voor grote groepen, ook mogelijk om de Centrale af te huren.


Voor gezelschappen vanaf 8 personen serveren wij ons heerlijke verrassingsmenu. Ons verrassingsmenu bestaat uit meerdere gangen die de koks vooraf hebben samengesteld. Er kan gekozen worden voor een 4, 5, 6 of 7 gangenmenu, wat kan worden aangevuld met een prachtig wijnarrangement. Ons wijnarrangement bestaat uit wijnen die speciaal geselecteerd zijn bij de gerechten in het verrassingsmenu om je zo de beste wijn-spijs ervaring te geven. Jullie kunnen hierbij kiezen of je volle of halve glazen wijn per gang wil drinken. Natuurlijk is het ook mogelijk om losse drankjes of flessen wijn te bestellen.


Vanzelfsprekend houden we in ons menu rekening met eventuele dieetwensen en allergieën. Daarnaast kunnen jullie het menu altijd naar wens uitbreiden met borrelhapjes of oesters vooraf en friandises bij de koffie.


Onderstaand de prijzen van ons verrassingsmenu. Het menu is inclusief huisgebakken zuurdesembrood vooraf en onbeperkt tapwater.

Onderstaand de prijzen van ons verrassingsmenu. Het menu is inclusief huisgebakken zuurdesembrood vooraf en onbeperkt tapwater.

Verrassingsmenu – 4, 5, 6 of 7 gangen = 53, 65, 76 of 82 euro.

Vol wijnarrangement – 4, 5, 6 of 7 gangen = 34, 42.50, 51 of 59.50 euro.

Half wijnarrangement – 4, 5, 6 of 7 gangen = 22, 27.50, 33 of 38.50 euro.

Wil je bij ons komen dineren, of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Mail dan je (aan)vraag naar: groepen@decentraledelft.nl