In een tijd waarin er op de arbeidsmarkt voor elk individu een stuk of twintig vacatures zijn, hopen we dat je die van ons wil overwegen. Als we zo brutaal mogen zijn: je mist wat als je het niet doet! Wij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe collega, maar niet zomaar één. Wat er op je visitekaartje komt te staan? ‘Restaurant Manager’. Maar of dat de lading dekt, dat betwijfelen we. Je bent namelijk een heel elftal samengevoegd in één superspeler.
Allereerst stuur je op enthousiaste /energieke wijze een tof en gepassioneerd team aan, waarbij je jouw kennis en ervaring overbrengt op je collega’s en ervoor zorgt dat iedere avond soepel verloopt. Waar nodig motiveer je, stuur je bij of pas je aan. Je werkt hierbij nauw samen met de eigenaren, die ook veel op de vloer staan, en kan altijd op hen terug vallen of even sparren.
Als je op de vloer staat ben je het gezicht van De Centrale; je wordt er blij van om onze gasten in de watten te leggen en hen een onvergetelijke avond te bezorgen. Communiceren kun je als geen ander, dit is belangrijk want je bent een belangrijke schakel tussen het keukenteam en de bediening.
Achter de schermen ben je ook onmisbaar: je maakt de roosters, verzorgt het voorraadbeheer en onderhoudt contact met onze leveranciers. Het reserveringssysteem is dankzij jou altijd up-to-date en je voert samen met de eigenaren feedback-gesprekken met het team. Bij de werving & selectie ben je nauw betrokken en ook in teamvergaderingen speel je een actieve rol. Het nemen van initiatief wordt gewaardeerd, en als je met verbetervoorstellen komt krijg je ook de ruimte om ze uit te voeren.
Als laatste belangrijke taak ben je verantwoordelijk voor groepsaanvragen. Huwelijken, borrels of 21-diners: jij vult ze op creatieve manier in, terwijl je rekening houdt met de wensen van de gast én de (on)mogelijkheden binnen budget en ruimte. Dit alles doe je natuurlijk niet alleen. Bij de Centrale werken we graag samen, er heerst een grote mate van betrokkenheid en het team is hecht.
Klinkt niet gek toch? Bij de Centrale is ruimte voor iedereen, we juichen persoonlijke ontwikkeling toe en stimuleren je bij jouw leerdoelen. Wel verwachten we dat, als je aan deze functie begint, je je hier de komende tijd volledig voor wil inzetten. De Restaurant Manager is namelijk, samen met de eigenaren, de drijvende kracht binnen ons bedieningsteam. Je werkweek bestaat uit ongeveer 4 avonden (van zo’n zes uur) op de vloer staan, de overige tijd besteed je aan ‘kantoortaken’ (flexibel in te delen!)
Wat we jou bieden:
- Een baan die écht veelzijdig is
- Goed salaris (afgestemd op leeftijd, kennis en ervaring)
- Een leuke bonus (wanneer je je persoonlijke doelstellingen behaalt)
- Leermogelijkheden (samen kijken we naar jouw wensen en groeipotentie, je kunt hierbij denken aan een verdiepende wijncursus, een workshop feedback geven, een leiderschapstraining)
- Personeelsuitjes en gezellige borrels
- Proeverijen bij onze leveranciers
- Verantwoordelijkheid (samen met de andere verantwoordelijken bouw je continu aan de mooiste zaak van Delft)!
- Een hecht team vol passie, betrokkenheid en energie; samen gaan we voor beter dan best!
Wat neem jij mee?
- Minimaal MBO 4 werk/denkniveau
- Horeca ervaring!
- Een passie en liefde voor lekker eten en goede wijn
- Bij voorkeur woon je in de buurt van Delft
Belangrijke notitie: is dit jouw droombaan, maar voldoe je (nog) niet aan al onze wensen? We nodigen je dan toch van harte uit om toch te solliciteren, want wij zijn een bedrijf dat graag mensen met talent, potentie en doorzettingsvermogen opleidt!
Stuur een berichtje naar werken@decentraledelft.nl t.a.v. Daan