DE CENTRALE Restaurant & wijnbar

Evenement

Het Centrale Wijnfestival – 9 juni 2024

Wat?Een dag waarin je je helemaal onderdompelt in de wondere wereld van wijnen. Drie verschillende importeurs – Vin Munnen, La Persistance en de Gouden Ton – presenteren hun paradepaardjes en...
Bekijk event about Het Centrale Wijnfestival – 9 juni 2024

Welkom

Kom binnen bij De Centrale. Wij zijn een eigenzinnig restaurant waar je heerlijk en relaxed kunt dineren. Wij bevinden ons in de Koornbeurs – één van de meest iconische plekken van Delft. Geniet en laat je verrassen door onze verfijnde gerechten en wijnen.
De Centrale Delft gevel
Eten aan tafel

Dineren

Wij vinden een avond uit eten het mooist als je van tevoren niet alles zelf hoeft te bepalen. Daarom serveren we een verrassingsmenu van 4, 5, 6 of 7 gangen. Geef aan ons door hoeveel gangen je wil en of er bepaalde dingen zijn die je liever niet wil of kan eten. En wij regelen de rest!

Wijn

Hou je van wijn? Dan zit je bij ons goed. Wij zijn naast restaurant ook wijnimporteur en zijn altijd op zoek naar nieuwe kleine wijnbedrijven voor mooie wijn met een goed verhaal. Maak de beleving compleet en kies voor het wijnarrangement.
Een glas wijn wordt ingeschonken
De Centrale Delft groepen

Groepen

Dineren met een groter gezelschap of zou je graag willen trouwen bij De Centrale? Ons restaurant leent zich uitstekend voor groepen van allerlei grootte. Of het nu zakelijk is of je iets te vieren hebt; wij verzorgen de perfecte middag of avond!

Locatie

Wij zijn midden in het historische centrum van Delft gevestigd, in het rijksmonument De Koornbeurs. Dit imposante gebouw deed dienst als vlees- en graanhal, maar echte Delftenaren kennen het vast nog van toen het een mensa, en later een discotheek was. Begin 2016 knapten wij 'de grote zaal' helemaal op, met oog voor de historie. Geniet van vijfhonderd jaar geschiedenis in een modern jasje.