Groepen

Op zoek naar een mooie locatie in Delft met een groter gezelschap? Bij de Centrale verzorgen we dit graag!

Iets te vieren?
Sommige dingen in het leven verdienen extra aandacht. Bij de Centrale begrijpen we dat. Wat je ook te vieren hebt, wij zorgen ervoor dat je evenement onvergetelijk wordt.

Feestelijk dineren met familie of vrienden op je eigen verdieping of groots trouwen met al je geliefden om je heen en de Centrale volledig tot jouw beschikking?

In principe kan het allemaal! We kunnen jouw wensen omzetten in een uitvoering op maat. Neem contact op met Jonas, onze event-coördinator. Hij neemt contact met je op om tijdens een persoonlijke afspraak de mogelijkheden te bespreken en de verschillende opties in ons pand te laten zien.

Wanneer de offerte akkoord is hoef je enkel nog je gasten uit te nodigen, wij doen de rest. Ter inspiratie kun je hier onze evenementen galerij bekijken.

Zakelijk dineren
Bij De Centrale ontvangen wij ook veel bedrijven en instellingen. Het gebouw leent zich perfect voor een hoogstaand diner in een informele setting. Wij hebben meerdere plekken in ons restaurant die geschikt zijn voor grotere gezelschappen, maar uiteraard is het ook mogelijk om het gehele restaurant af te huren. Ook hiervoor kan je contact opnemen met Jonas via onderstaand formulier:

De Centrale Delft groepen hapjes
De Centrale Delft trouwen
Zakelijk dineren      •      Verjaardag vieren      •     Team uitje      •      Lunchen met een groep      •      Trouwen

Locatie

De Centrale is gevestigd in een historisch gebouw midden in het centrum van Delft. Het kenmerkende, monumentale pand is gebouwd in 1650 en is een prachtige locatie voor speciale gelegenheden, van een zakelijk diner tot aan een bruiloft. In de Centrale kunnen wij groepen ontvangen tot wel 225 personen. Ook hebben we een prachtige entresol, met eigen bar, die wij kunnen afsluiten van de rest van het restaurant om zo meer privacy te creëren. Hou er wel rekening mee dat wij slecht toegankelijk zijn voor rolstoelen vanwege onze monumentale trappen bij de ingang.

De centrale delft_loactie-overzicht
Overzicht van de centrale delft
De centrale delft_gedekt voor groep
De centrale delft_locatie-doorkijkje
De centrale delft_grote-groep
De centrale delft_ronde-tafel

Trouwen?

Het vieren van jullie liefde, daar dragen wij graag een steentje aan bij! Wij organiseren trouwerijen op maat, dus kom een keer langs om jullie perfecte bruiloft door te spreken en wij denken graag met je mee!
De Centrale Delft Jonas
Wil je komen met en groep? Stuur voor meer informatie een mail naar Jonas: groepen@decentraledelft.nl