Het team

Wij hebben een hecht en divers team. Er lopen bij ons een hoop ervaren rotten aan de voorkant en in de keuken, maar er is genoeg ruimte voor enthousiast talent. De gemeenschappelijke deler is namelijk liefde voor gastronomie, gastvrijheid en een passie voor goede wijn.

Ober in de wijnkast

“Als ik bij de centrale naar binnenloop voel ik me thuis”

De centrale delft_trap

“Als ik bij de centrale naar binnenloop voel ik me thuis”

De Centrale Delft Jonas

Ook werken bij de centrale?

Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Over ons

De Centrale is sinds 2016 gevestigd in de historische Koornbeurs, een nostalgische plek voor menig (ex-)Delftenaar. Inmiddels is ons restaurant niet meer weg te denken uit de binnenstad van Delft en daar zijn we trots op!

We koken op hoog niveau maar houden het verder graag laagdrempelig. Bij ons geen stijf gesteven kragen of hagelwitte koksbuizen, we focussen ons op kwaliteit en smaak en streven ernaar onze gasten een memorabele avond te bezorgen.

Onze passie voor goed en lekker eten wordt aangevuld met een liefde voor wijn. We zijn altijd op zoek naar nieuwe wijnhuizen, bijzondere smaakcombinaties en unieke flessen waar we onze gasten graag mee verrassen.
Team foto

Ook werken bij de centrale?

Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Kunst

De Centrale is altijd in beweging, een wisselende kunstcollectie sluit daar mooi bij aan. Omdat gastronomisch genieten een totaalbeleving is prikkelen we graag alle zintuigen en besteden we veel zorg aan passende kunst in het restaurant. Vanwege ons stijlvol ingericht historische pand komen tentoonstellingen hier goed tot hun recht. Maak jij vernieuwend werk en wil je ook bij ons exposeren, neem dan contact op met Justa van den Bulk. j.vandenbulk@gmail.com

Nu te bewonderen

Hendrikje Claassen
SHOWTIME

samenspraakI
Hendrikje Claassen (1970) groeide op in een familie van schrijvers, dichters, schilders en muzikanten. Haar liefde voor de kunst werd daarmee al vroeg aangewakkerd. Haar werk kenmerkt zich in het experimenteren met materiaal, in vorm en techniek. Ze werkt intuïtief, gefascineerd door de mogelijkheden die verf en materie, inkt en water,
lijn en vlak haar laag over laag bieden.
Als beeldend kunstenaar werkt ze in haar atelier in het Koetshuis in Park Clingendael. Ze maakt vrij werk en werkt in opdracht. Ook geeft ze daar workshops en beeldende coachingssessies op aanvraag.
Onder de naam iinfiiniit is zij een kunstcollectief gestart met drie andere kunstenaars. iinfiiniit exposeert iedere eerste zondag van de maand in het atelier met wisselende gastkunstenaars en biedt een podium aan jonge musici.
U bent iedere eerste zondag van de maand van harte welkom in Atelier Koetshuis Clingendael in Den Haag tussen 12.00-17.00 uur.
Hendrikje is afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag in 2009 (2D-autonoom) en aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam in 2018 (docent Beeldende Kunst & Vormgeving). Genomineerd met haar afstudeerproject door het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie Amateurkunst (LKCA Utrecht) voor ‘de kunst van het ontwerpen’.
U kunt bellen voor een atelierbezoek: 06 14690620

De kunstenaars die Linda voorgingen zijn:

Linda van der Sanden - www.instagram.com/lvandersanden
Ans de Groot - www.pulchri.nl/nl/kunstenaars/ans-de-groot
Giedo van der zwam - www.giedovanderzwan.com
Marloes Koster - www.marloeskoster.nl
Wilma keizer - www.wilmakeizer.nl
Dennis van Gaalen - www.dennisvangaalen.nl
Edze van der Laan - www.edzevanderlaan.nl
Vivianne Ammerlaan - www.vivianammerlaan.com
Jim Impelmans - jimdus.tumblr.com
Daan Koens - www.instagram.com/daanjkoens
Leo Postma - LEO OFFLINE
Tessa Biemans - www.instagram.com/tessa.biemans
Maaike Canne - www.maaikecanne.com
Daan den Houter - www.daandenhouter.com
Menno van der Meer - www.studiokazerne.nl
Nina Fernande - www.ninafernande.com