Afwasser

Afwasser

De Centrale is op zoek naar een enthousiaste collega die bij ons wil komen werken in de afwas. De afwas is vaak de plek waar de liefde voor horeca ontstaat. Hier start voor veel mensen een langdurige carrière, de een kiest na de middelbare voor een koksopleiding, de ander studeert voor sommelier en weer een ander besluit uiteindelijk een eigen restaurant te beginnen. 

Maar first things first: de afwas. Dat klinkt niet heel aantrekkelijk. Maar dit is niet zo als bij je ouders thuis. De afwas is een plek waar we je slim en gestructureerd leren werken. Life skills waar je de rest van je leven iets aan hebt. Na 100 vieze borden er nog 100 doorheen jagen? En in de tussentijd bestek poleren en de koks voorzien van schone pannen? Zorgen dat de vaatwasser blijft draaien terwijl je de natte vaat droogt? Dat vraagt in de eerste weken om doorzettingsvermogen en stressbestendigheid, maar daarna doe je het met een handomdraai. Wij voorzien je van alle gereedschappen om de klus te klaren. Je collega’s voorzien je van de beste grappen, espresso’s en limonade om ervoor te zorgen dat ook jij een leuke avond hebt. En aan het eind van de avond zijn ze je dankbaar, want zonder jou moesten onze gasten met hun handen eten.

Wij zoeken iemand die in de avonden beschikbaar is en minimaal 17 jaar oud is. Het gaat om 1 tot 2 avonden per week. Hou je van hard werken, gezelligheid en ben je op zoek naar een bijbaan? Stuur een berichtje naar werken@decentraledelft.nl t.a.v. Sjaak