Vacature Bediening

De centrale HR-93

Ben jij in het bezit van een vriendelijke glimlach? Heb je horeca-inzicht, liefde voor goed eten en een passie voor wijn? Wij zijn op zoek naar iemand die energie krijgt van drukte en ervan houdt om veel aandacht aan gasten te besteden.

Werken bij de Centrale is nooit saai. We zijn zeven avonden per week geopend en op drukke avonden verzorgen we voor 100 mensen een avondvullend programma volop verrassingen. Iedere avond moet op rolletjes verlopen, en jij bent een belangrijke schakel om dit doel te bereiken. Je rouleert binnen het team op verschillende posities. Afhankelijk van je ervaring begin je achter de bar, als wijkloper of als vliegende keep, zo leer je in korte tijd alle fijne kneepjes van onze werkwijze. Wij hebben veel kennis in huis, dus of je interesse nu bij wijn, koffie of cocktails ligt; wij leren je graag meer!

Wat kun je verwachten?

  • Goede fooi
  • Personeelseten voor je shift
  • Shifts van +-6 uur
  • Minimaal één dag in het weekend beschikbaar
  • Een lekker drankje na werk met je collega´s

Denk jij een goede match met ons te zijn? Of heb je aan de hand van de vacature een aantal vragen?  We drinken graag een kopje koffie om kennis te maken! Stuur een berichtje naar werken@decentraledelft.nl t.a.v. Joris.

Misschien tot snel!