Het Centrale Wijnfestival – 9 juni 2024

Wat?
Een dag waarin je je helemaal onderdompelt in de wondere wereld van wijnen. Drie verschillende importeurs – Vin Munnen, La Persistance en de Gouden Ton – presenteren hun paradepaardjes en deze zijn allemaal te proeven. De Centrale is present met een kraam vol Eigen Vondst wijnen, bijzondere wijnen van kleine Europese wijnhuizen. Alle wijnen zijn te koop per glas, per fles en zelfs per doos.

Er is vermaak, er valt wat te leren en er is live muziek. Ons keukenteam steekt verse oesters en aan de kaaskraam helpen we je om je ideale kaasplank samen te stellen. Ook serveren we een speciaal a la carte menu met gerechten die zich optimaal lenen voor een goed glas wijn.

Voor wie?
Het wijnfestival is er voor jong en oud, voor ervaren wijnkenners en amateurproevers, voor slurpers en spugers. Of je nu enkel rode wijn lust of juist iedere week een andere druif probeert. Voor degenen die jaarlijks de Bourgogne afstruinen en met dozen vol thuis komen, maar ook voor degenen die geen idee hebben waar dit ligt. Tot welke categorie je ook behoort, je bent van harte welkom.
We trekken altijd een heerlijk gemengd publiek, waarbij de gemeenschappelijke deler de liefde voor wijn is!

Hoeveel?
Een kaartje kost € 16,50. Behalve je entree voor een dag vol vermaak, ontvang je een glas spumante, een bingokaart en een programmaboekje.

Centrale Wijnfestival_02