Leerling Kok / Niveau 2, 3 of 4

Leerling kok

Wij zoeken een leerling-kok! Per september hebben wij in ons team van ervaren rotten en beginnende talenten een plekje vrij voor een BBL of BOL leerling. Doe jij de koksopleiding, ben je leergierig, gemotiveerd en gepassioneerd? Dan pas je goed in ons team!

Bij ons leer je om te koken op hoog niveau en hoe je van verschillende ingrediënten schilderijtjes van gerechten maakt. Als onderdeel van ons team krijg je je eigen taken en verantwoordelijkheden, maar er is altijd een begeleider in de buurt om jou te helpen dingen uit te leggen. We leren je plannen, proeven, broden dresseren; kortom alles wat er bij komt kijken bij dit niveau van koken.

Daarbij komt dat De Centrale is altijd in ontwikkeling is, en ook dit maakt deze job erg leuk. Er worden continu nieuwe gerechten bedacht en wij leren je waar een goed gerecht aan moet voldoen. Daarnaast zijn wij van mening dat hard werken op een hoog niveau heel goed samen kan gaan met gezelligheid en een goede sfeer.

Dus wil jij écht leren koken en samenwerken in een getalenteerd team met leuke collega’s? Dan zou jij zomaar de perfecte nieuwe toevoeging aan ons bedrijf kunnen zijn!

Wij hebben voor het komende schooljaar 1 leerplek beschikbaar. Heb je interesse of vragen? We drinken graag een kopje koffie om kennis te maken! Stuur een bericht (met informatie over jou en je kookkunsten) naar werken@decentraledelft.nl  t.a.v. Jesse